Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att lätta upp lite;)


Asfalt

Jag känner mig som nylagd asfalt

Nedtryckt, tillplattad och överkörd




Fri vers av ingenjävlaskamikroppen
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenjävlaskamikroppen