Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig i natt

Jag drömde om dig i natt
Om stranden, havet, vågorna
och dig

Om oss i havet

Om tveksamma smekningar
och kyssen

Då klockan slutar ticka
Och allt blir otveksamt

Jag drömde om oss i natt

Om dig

Trygghet, beröring
lycka

Allvaret i dina ögon

Du och jag
i en svunnen tid
återförenas igen

Jag drömde om dig i natt
stranden, havet, vågorna
och dig

Livets fallna dagar
Om kärlek som den ska vara
Om dina ögon, läppar, doft, om din kärlek

Jag har torkat mina tårar nu
Men vill somna igen







Fri vers (Fri form) av ingenjävlaskamikroppen
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-24 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fint. Fin rytm i språket.
2019-05-24

  danne //
Vackert å väldigt på ett sätt som rör om.
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenjävlaskamikroppen