Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motkampanj


Tjenare morsning
står vid din korsning
vet varken ut eller in


Vägrar att välja
sanningar svälja
för allt har ett marknadspris


Bovfinkar säljer
såskoppsputeljer
nog är allt tillvaron dolsk


Frihet att avstå
tycke och köpslå
om irrelevanta ting


Kampanj mot att smickra
makt och att trycka
på framtid som saknar svar




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-17 19:01



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Fint rim. Smart text. Riktigt bra!
2019-05-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP