Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret



Brevduvan flög in



under ekarna



skymtade solspåret



släppte ner svaret



från en annan tid




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-19 16:08



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fin dimension i dessa rader!
2019-06-11

  morgonstjärna VIP
en försenad leverans Postnord ?
2019-05-27

  Boneyfrank VIP
En kort men träffsäker dikt. Den levererar i vemod och eftertanke.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP