Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : soligajag1


Helgens härliga skratt

Vilken underbar helg det varit med den
bästa pappan som finns!

Han strålar i kapp med min son som skrattar förtjust
åt pappas skämt.

Korten åker fram på bordet , poker blir det.
Min son delar ut korten och frågar pappa om han ska "kuppa" ,
"kaks alle" säger pappa , som betyder två under .

Vi tog en paus och fikade , åt mina nybakade bullar som försvann
i ett nafs. Jag spar resten i frysen sa pappa.

Nu sa vi Hej så länge till pappa min , vi ses en annan dag.
Han tackade så gott och gav oss en kram.

Är man nittio år fyllda så orkar man inte så många timmar ,
behöver vilan innan middagen.
Ser pappas anlete framför mig och skrattar gott.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-20 10:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
:)
2019-05-21

  ULJO
Ta vara på de gamla så länge det finns tid …………...
2019-05-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP