Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du/Från dig


Du



Tiden går,
allt annat stannar

Sån är makten
du har,

att hindra hjärtat
från att slå


Från dig


Hettan strålar
genom mig

Ett ögonblick,
räcker till

Faller, som vanligt
för dig




Fri vers av Mats L.
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-06-25 08:58



Bookmark and Share


  Smultris
"Faller, som vanligt
för dig"

Det finns vissa människor som
alltid påverkar en på just precis
det här sättet...
2006-07-09

    Skarhak
Känns nästan som två dikter :) Men så vacker och fin beskrivning av kärlek
2006-07-05

    NoMi F
En fin kärleksförklaring
Vacker trofast, som en sång
En hyllning till kärleken
Fin
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.