Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord istället för kulor


orden

jag har allt i min hand

lösningen

på världens alla konflikter

det stavas 

F R E D

och utövas ömt, varmt

med tanke på sin nästa

vänskap och skratt

för vem kan bråka då

när kärlek råder

(åh om det var så lätt)









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-22 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP