Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsiktskorridoren i Sverige idag är smal

Åsiktskorridoren i Sverige idag är smal
kritiserar man mångkultur och invandring kallas man rasist
och säger man det finns en konspiration emot oss i maktens sal
kallas man för en konspirationsteoretiker och nazist
ej heller får man kritisera
feminism och pride och hbtq och allt det där
och om klimatet får man inte debattera
det ska verka som hugget i sten hur illa de påstår det är
ja åsiktskorridoren är smal i Sverige idag
och yttrandefriheten är hotad liksom vår demokrati
och regeringen som styr Sverige är svag
tramsar efter EU och begår landsförräderi
för makten går till Bryssel och ett folkutbyte sker
och allt är planerat i maktelitens sal
det är ingen illusion världen är upp och ner
och åsiktskorridoren i Sverige idag är smal.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-21 16:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Bravissimo
du skriver
sanningen!
2019-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag har blivit trakasserad här på poeter.se just av den anledningen som du tar upp här.
Mobbaren var en person som leker kristen och menar sig ha åsiktsmonopol samtidigt som han skäller mig för att vara både det ena och det andra.
Det är sådana människor som är först med att slicka stövlar när diktatorer tar makten.
2019-05-21

    ej medlem längre
Det här landets exportvara är numera floskler samt en destabiliserande politik. Omvärlden håller på att devalvera Sverige.

Välbeskrivet om åsiktsdiktatur, Thylacine.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine