Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxjakt på sanningen

Visst är det ganska lustigt egentligen
trots det är sorgligt och rena idiotin
men nu bedriver man häxjakt på sanningen
och kallar den ett hot mot demokratin.

Man kallar den också för desinformation
och tystar den med lögner hat och censur
detta leder rakt emot slutstation
slaveri världsregering och diktatur.

Det pågår ett krig mot det fria ordet
välplanerat och lömskt som rena mordet
res er upp gott folk och slå näven i bordet.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-30 13:27



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Tekniken att personifiera abstrakta politiska och ideologiska begrepp utnyttjas här för att undgå en mer konkret analys av påstådda missförhållanden. På liknande sätt fungerar det obestämda pronomenet "man".
Indignationen i texten stegras från det sorglustiga till det fruktansvärda på ett slående sätt.
Meningsbyggnad och interpunktion har vissa förbättringsbehov, men slutrimmen funkar okej utom "egentligen/sanningen".
2023-01-10

    lydriket
Idag har brottsstatistik som pekar ut bidragsbrottslingarna blivit brottsligt att beskriva.
Det tvångsfinansierade regimmedia inte lär ut idag lär regimmediakonsumenten bli varse imorgon.

Tack för denna friska frihetsfackla, Thylacine.
2023-01-10

  Staffan Nilsson

Sanning är inte hot mot demokratin, "sanning" är hot mot demokratin!

2023-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en sanning.
2023-01-09

  Solstrale VIP
Tack för din poetiska, rimmade goda brandfackla! Bra skrivet och lyft!
2023-01-09

  MariaEvighet
Ja detta är sannerligen sanningar! Bravo! Så sant. Lömskheten är stor hos ormarna.
/Maria
2022-12-31

    Sefarge VIP
Den enes sanning
Den andres lögn!
Gäller att ej slå
Ihjäl varandra
för det, Men
lite försöka
förstå den
andres
tankar
ändå?
;)


2022-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Sannerligen.
De är rädda nu, de fega svinen.
2022-12-30

  Koloristen
Konstigt att en del av det som av PK-blivna anses vara "konspirationsteorier" stämmer väldigt bra överens med verkligheten.
2022-12-30

  WyS VIP
Genomskådande med finurligt rim!
Bravo!
2022-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Håller med.
Kontrollsamhället kryper inpå oss.
Precis som Bibeln förutsäger.
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine