Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- svit nr 1

I

påtänkt galenskap
lätt urgröpt dekoration
gunst garanteras


II

periodiskt fniss
tiger medvetenheten
plastfickor knäpper


III

högskolereform
genomskådad besmittad
kladdiga vingar


IV

nybakat fastnar
brännande giltigt grogglas
slutet utrivet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-23 14:44



Bookmark and Share


  AKT VIP
Hmmm mina tankar går åt studentikosa upplevelser för länge sedan.
2019-05-23

  Jan Widströmer VIP
Haikuformen känns igen, men innehållet kryptiskt, och nog inte så mycket haiku, traditionellt sett. De öppna associationerna stimulerar fantasin.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP