Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få det att gå över


pixligt


jag är den löjligaste någonsin
sitter inne på facebook
scrollar upp och ner på samma sida
blir varm i hjärtat
av pixlar som formas till det där ansiktet





Fri vers av mögel
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-23 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel