Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen jävla dikt !




Det går inte att bli man
utan att älska sin far

Det går inte att bli kvinna
utan att älska sin mor

Det går inte att älska sitt barn
utan att älska sig själv




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2019-05-24 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP