Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt vid 63 års ålder




det är sämre att göra nåt
man inte är
än att vara nåt
man inte gör

eller är det tvärtom ?

inte ångra
bara låta sig slås
av en ny insikt
bli en aning klokare

å andra sidan är det sååå häftigt
att kunna upptäcka man ännu
kan överraska sig själv emellanåt
i detta vårt underbara lagomland




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP