Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande valv

Stilla silar vinden mellan åldrande

Länge har de stått där sträva,stolta

Ändå trots sin strama stam

Uppbär de liv,lek

Döden lurar också i de gröna dallrande löven

 

Undrar om vi glömt att liv,att död är ett

Vi bär nog för många tankar

En del missar livet under kronorna

De gröna valven som lever utan tankar

 

Stillhet föder de om ock vi låter oss stillas




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-27 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ