Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Bländverk

 

 

Ytligt 
skimmer

Lövverken
döljer orden

De äkta hörs 
gå längs 
grusgången

Inga förföriska 
effekter

Sanningen
är målet

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 406 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-05-29 07:33

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
½
2019-06-03

  KattenKin VIP
Wow! Applåder! Så himla bra!
Är detta en pausdikt, jaså minsann! Jag får tacka för det greppet, för den här känner jag inte igen, och jag hade inte velat missa den.
2019-06-03

  Margit Grell
Kanske sanningen blottas när löven skingras. Fin text!
2019-05-30

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker text!
2019-05-30

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-05-30

  Bodingen VIP
Träskor på grus är bäst, går ej att dölja
2019-05-29

  Eva Langrath VIP
Fin poesi som ger många tankar om vad som är sant och falskt runtomkring oss.
2019-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrivet med äkthetsbevis! Tyvärr synes sanningen leva med sin frånvaro ofta. Det räcker att se sig om i valtider.
2019-05-29

  ULJO
Tänk om alla kunde inse, sanningen är målet och leva efter det.
2019-05-29

  Öknens Ros VIP
Tänker på bröllop.
2019-05-29

  Kungskobran VIP
Vad somliga tycker är sant tar andra för lögn
2019-05-29

    ej medlem längre
Fint.
2019-05-29

  Mats Edin VIP
Jordnära ord
2019-05-29

    ej medlem längre

Sanna mina ord
dina ord bländar mörkret
Äkta poesi!
2019-05-29

    ej medlem längre
Sanningen vinner alltid!
Det som döljs i lövverket kommer fram när sanningen segrar!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten