Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös




Mitt pansar ligger hundra mil bakom
Kvar i krigszonen
Jag går naken och smutsig
Planlöst stapplande i filmfilter med gråton.
Bryr mig inte om fienden tar mig
Eller om min själ får gasta arton varv runt jorden

Blomstrande ängar och värmande strålar
håller hoppet uppe ännu en dag.
Fast jaget har stelnat i höst.










Fri vers (Modernistisk dikt) av annapoem
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-30 07:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och bra
2019-06-07

  Stay Golden
Tack den gode för vår sol och sommar <3
2019-05-31

    ej medlem längre
Jättefint skrivet! Texten får ny innebörd för varje gång jag läser den, hittar mer och mer...
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem