Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag slutar alltid med semikolon


Det här håller inte medelmåttet


kanske är domedagens slutgiltiga straff
mig tilldelat;

att jag fullt ut kan se
hur medelmåttiga mina texter är;


hade jag varit född till briljans hade de inte varit det;

hade jag varit född till ignorans hade jag inte sett det






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel