Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tycka om någon mer än älska




Hur många som säger älskling
tycker om
den personen ?

Att "älska"
är urvattnat.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
här säger butiksbiträdena darling till kunderna, inte alla men jag har ofta blitt kallad darling av främlingar o bekanta, honey också, från kvinnliga bekanta, hemma blev jag sällan kallad älskling, inklusive familj och pojkvänner
2019-06-01

  Elwania
vad som inte är... I det finns ett.. Vad som är
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP