Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Träder är betydligt större nu...har träd av allehanda slag


JAG PLANTERAR

ett träd
ett litet
och jag ser det framför mej
stort

ser en krona så stor
som ger skugga
och skydd
för den somsitter
bredvid

men det griper i mej
ett vemod
för trädet är litet
jag är gammal
och jag vet
det växer ej fort

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-01 13:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
positivt ger syre till vår jord
2019-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ändå skönt att man kan föreställa sig hur det kommer att se ut...
2019-06-01

  ULJO
Tjogoåring planterar träd. Avverkningsbart vid 90.
2019-06-01

  Feliaxel VIP
Det är väl baksidan av det som växer långsamt
2019-06-01

  Quasimodo
Vi får växa i den tid som vi har, andra saker växer i sin tid!
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP