Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok i självförakt

Gav henne blå blommor

Bara för att jag hatar mig själv

Gav henne röda rosor

Bara för att matcha

det jag stal igår kväll

Imorgon blir det kronblad i svart

För att stärka de näras sorg

 

Jag föraktar dem alla

Allra mest mig själv




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ