Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Vindens sång

 

 

 
Vinden för med 
sig dofter och ljud 
 
Den spelar min
sång 
 
I eolsharpan 
dagen lång 
 
Den vill mig 
något som 
jag inte förstår 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 303 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-06-03 18:50

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Vindar gör som de vill.
2019-06-04

  AKT VIP
Kanske förstår du iallafall känslan som den lämnar efter sig.
2019-06-04

  Bodingen VIP
Vinden spelar oss ett spratt då den spelar oförstådda sånger
2019-06-03

    ej medlem längre
½
2019-06-03

  Maj-Lis VIP
Ja, det är mycket som vi inte fördtår
2019-06-03

  Poeten Salvador VIP
Vi kan uppleva utan att förstå och tolka. Kalla det mystik
2019-06-03

    Otippat
Du är min vän, har svårt att hitta runt här
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten