Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄLLEN

kom med ljumma vindar
och lämnade en grå regnig dag
åt förgänrelsen

Morgondagen vet ja inget om
men jag vet
att domherren
har accepterat mej
sitter bara
en meter från mej och äter

Vad mera
kan jag förvänta mej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-03 20:00



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2019-06-04

  Feliaxel VIP
Så fint att få den kontakten
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP