Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är timman slagen

I – stughäng

ingen nytta, bara nöje
ligga på hytta – det är sköj

nu är vädret lite bättre
och då är det lite lättare

att stå ut med all skit
borde man gå ut eller vara eremit?

II – dockan

klippa, klippa nu och sömma
dockans kläder och så drömma

om vad dockan ska hitta på
låta klockan gå och gå

snart är ödestimman slagen
snart är den här, den stora dagen –

efter allt slit, efter knepet, knåpet
kommer han till slut ut ur skåpet




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-04 14:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skåpsupare?
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP