Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny


nya sandaler
idag har jag ingen tyngd
i huvudet

blomsteräng
idag har mitt sinne fler
pixlar än vanligt

ny ryggsäck
du gör att jag
sträcker på mig




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-04 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blomsterängen - en bra observation!
2019-06-05

  Nanna X
Goda nyheter!
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP