Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den rättvise


al-\'Adl



Den människa finns inte
som funnit den våg med
vilken Du väger våra öden
så att vi kan kallas
lika inför Dina ögon

men den som finner mening
i livets olika händelser
kan skönja det mönster
utifrån vilken människors
liv flätas samman

där den enes mörker
övergår i ljus och den
andres ljus övergår i mörker
i oändliga konstellationer
tills vi alla går in i döden
nakna så som vi kom

allt närmare Dig

ya Adl, ya \'Adl






Fri vers av Rachel Roth
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-06-27 09:14



Bookmark and Share


  Nic
Tack än en gång för en kristallklar visdom
dessutom väldigt vackert uttryckt
2006-06-30

    Mejja
"allt närmare Dig"
Ja framåt mot honom. Möta honom häri inuti oss i öppnade hjärtan.
2006-06-29

  rebecca d
underbart!
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth