Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Domaren


al-Hakam


Det är på djupet
en människas handling
kan förstås till fullo

endast Du finns där
och kan döma med
ett öppet hjärta

till Dig stängs aldrig
dörren för evigt

ya Hakam, ya Hakam




Fri vers av Rachel Roth
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-06-26 09:07



Bookmark and Share


    Mejja
Ja precis så.... ingen människa kan döma den andre för bara Han kan se inunder och döma rättvist.
Och ingen är förlorad. Förlåtelsen vilar hos honom bara vi själva söker.
2006-06-29

  Åsa Gustavsson VIP
vi alla har för lätt att ta domarna i vår hand och mun- men det är inte vi som ser allt- du har så rätt.
2006-06-26

  rebecca d
ja, en underbar fundering till det namnet! bara Han som kan se ända ner...kan döma rättvist...
2006-06-26

    ej medlem längre
...denna klokhet blir så vacker genom ditt skapande.....
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth