Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Stiltje


stiltje
ingen vinkar tillbaka
till studenterna
Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2019-06-05 13:20Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Tyckte jag skrev så kass kommentar. Jag vinkar alltid i alla fall. Det är så roligt se deras glädje och jag minns hur det kändes. Man ägde världen. Och det SKA NI GÖRA också! Ni är så vackra där ni far fram, och älskvärda. Grattis!!!
2019-06-14

  lodjuret/seglare VIP
En text som även talar om tystnad, trots att vindar kan komma från litet olika håll, något annat ljud än ett stilla sus, hörs väl knappt. Annars finns det väl de som en smula otåligt väntar på att skadeglädjen skall bryta tystnaden, efter att 'olyckan' gjort sitt omilda intåg... kanske tar en del miste och tror att det är ett begravningståg. Den som ännu går i någon sorts skola, fortfarande omges av någon sorts trygghet, medan den som är möjligt arbetslös, lever i en mera otrygghet. Eller så är det plötsligt otryggt att den så länge efterlängtade självständigheten i att vara vuxen och fatta 'alla' beslut själv, plötsligt inte känns riktigt lika lockande. Skyddsnäten bara kanske finns där. Student är väl den som studerar?
2019-06-11

  Annie b'larsson VIP
Det kan vara avundsjuka. Varför för dom ta studenten, jag fick minsann inte ta studenten. Tänker inte vinka.
2019-06-07

    ej medlem längre
Vacker! Blir samtidigt lite nyfiken, hur kommer orden till dej?
2019-06-05

  TrollTörnTrappan VIP
Talande tystnad, typ... Jo, jag återgäldade vinkningar till ett lass! Fastän de väsnas oerhört - ändå fint att se de känner nån sorts lycka som en själv ej kan ta del av längre..
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP