Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Solen med S III - Sotsolkad



Kom, sjung mig en sång
om livet en gång
när kärleken fortfarande fanns,
kom, sätt mig i trans
i fullmånens glans
en midsommarnatt som den här
när fyllan när mig kär.

Kom, kyss mig porös
och fuktfruktigt lös
en midsommarnatt som den här,
kom ut från ditt pass
med jaktsylen vass
att fylla min blodtjärsartär.

Jag står på min vakt
men livet är jakt.
Kom, lär mig att värden är värdelösa,
kom nära, att färdens sek-under förslösa.



















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-06 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP