Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång väg att gå

 

 
Pausdikt Tillägnas alla som söker 

 

 

Älskling

Vill du följa mig 
hem nu när 
löven faller ner

Vill du hålla mig 
hårt i armen när
vi går

Det är en lång 
väg att gå till
mitt enkla hem

Åh, du följer mig 
ändå 
när 
löven faller ner

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 277 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-06-07 09:55

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Mim
Så enkel dikt , med komplexitet.
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
för mig är dikten som en lovsång till långvarig och åldrande kärlek!
2019-06-08

    ej medlem längre
Jag tror att denna kvinna föll för honom, precis likadant som löven från träden.
2019-06-07

  Kungskobran VIP
Fint om att kärleken inte fäster sig vad som händer i omgivningen om den är tillräckligt stark och ömsesidig
2019-06-07

  ULJO
Längtan efter tvåsamhet
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten