Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från sig själv

Skådat jag har

I allt för många dar

Hur sinnena föds

Formats i liv

Rör sig först fritt

Stelnar som kitt

Mer för var dag

De flesta blir kvar

I tankar från förr

Gammal och stursk

Bitter som mandel

Utan egen vandel

Att klandra

Alla de unga

Är ju så dumma

Tur att de gamla

Bara är visa

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-06-07 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ