Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrund underjord

Jag var

Begraven

Under allt

 

Nu ser jag

Allt

Begraven som jag var




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-07 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ