Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrar i nattens längtan

I Nordens ljusa skimmer

När natten sig aldrig finner

Gror tankar och tvivel

Trots ljus finns ett mörker

I sargade rester av längtan

Djupet det slipper vi sällan

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-08 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ