Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken är solens språk

Brinner solen

I norrskenets flammor

Förundrad fångad

Blickar oförstört öga

 

Djupt hjärtat sluter

Varje längtan

I skenet av tiden

Såg vi båda

Fjärran förr

Skådar förbi generationer

Bortom stjärnan

Som brann

I nattens ödsliga ljusfenomen

 

Svävar bort

Mellan pulserande ljuskaskader

Dragningskraft skingrar

Jordakroppar utan kraft att se

Sammanhangen

 

Vilsen

 

Åter

 

Kanske

 

Aldrig

 

Tvivlar,förtvivlar,

Saknar förtvivlat allt älskat

Som lämnat tiden

Bakom sig

 

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-08 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ter sig som att du hittat din egen röst och stil i denna dikt och i några av dina senare texter.
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ