Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en narr om natten

Kärleken brinner

 

Smyger som tjuven i kvällning

Runt gator i mörker

Med hopp om att se

 

Kärleken rister

 

Smyger runt hjärtat

Utan att se

Hur modet sätter krokben

För att få denna fé

 

Kärleken brister

 

När ljuset går upp

Galningen jagas

Av grannarnas tupp

 

Hur ska man vinna

En kvinna

När orden jag ej

kan besinna




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ