Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsningar

Intagande

Öppensinnad

Accepterande

 

Tårar över oförstånd

Lämnar mig hopplös

 

Igen

 

Och åter igen




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ