Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt dömd

Heterosexuell man för evigt dömd
Slitna skor för evigt dömd
Rökare för evigt dömd
Kulmage för evigt dömd
Arbetslös för evigt dömd
Medelålders för evigt dömd
Skallig för evigt dömd
Tatuerad för evigt dömd
Singel för evigt dömd
Inneboende för evigt dömd
Körkortslös för evigt dömd
Dålig ekonomi för evigt dömd
Inga vänner för evigt dömd
Tvivelaktigt förflutet för evigt dömd
Introvert för evigt dömd




Fri vers (Fri form) av sumerian
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-10 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian