Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ,KANSKE,JAG

Det tog mig 45 år att springa runt livets cirkel .

Dom senaste åren upplevde jag endast repriser.
Samma tugg,samma destinationer samma människor .

Vill uppleva något nytt, har levt livet för snabbt ,det ska ta en livstid att springa runt livets cirkel,men här springer jag på andra varvet efter 45 år på planeten.

Pengar,lyx, konsumtion, sorg ,vild sex, kärlek,hjärtkross,digitala leksaker,maffiga bilar sociala event,droger,och resor allt har jag upplevt flertal gånger ..

Har jag kommit för långt upp på stegen kanske .
Tre val kvar stanna,fortsätt klättra eller dykstörta ner till botten .

Stannar jag,blir jag kanske plågoande för passivitetens ändamål.
Fortsätter jag klättra kanske jag finner det okända och djupet .
Störtar jag, finner jag kanske mig själv.

Självklara valen är en fälla som leder till repriser.
Visdom är inte att se fällorna utan att skapa fällorna .
Mitt inre sitter fast i en musfälla mitt yttre i en lejon-bur.

Dags att rymma ,bryta kedjorna som håller mitt mentala plan fast.bli en enkel man under ett träd och inväntar dödens ambassadör



















Fri vers (Fri form) av sumerian
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-04 10:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Att stanna kan betyda allt annat än passivitet - det kan betyda reflektion, destination, reformation, substans i relation till din egna person, livets plattforms inspektion, utvecklande utav en motion, se allt som du äger och upptäcka din perfektion och mer där till om du känner fört och vill...
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian