Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativen är få i realismens hårda värld.

Alternativen är få i realismens hårda värld.

Jag tittar omkring mig och ser konsument-offrens utstötta.
ingen stil eller finess .
Skräpmaten och skärm tid har mördat deras yttre, deras tankar matas av ständiga röster från den digitala världen.
Klyshor och stereotyper spottas ut på fredagens spritfest dock inga original där .
Endast billiga kopior från moralpolisens gränsland.

Intelligens i vår tuggummi epok är lika sällsynt som färg i en svart och vit film .
Jag har hamnat i en dimension utan direktiv eller drift .

Omringad av misslyckade högskoleelever anställda på arbetsförmedlingens bluffprojekt.
Hur ska dom leda det självmedvetna boskapet till framgång ? när dom har själv misslyckas .
Dyra studielån och konsument lån för att passa in i skåran av får ,men blir ändå i slutändan knullad av fårhunden.

Tacksam för nomaderna som har beväpnat sig och jagar smulorna för tillfälligt,brödet inom en rimlig tid och i slutskedet tar dom över hela bageriet !




Fri vers av sumerian
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 13:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behövs ett alternativt Ulster.
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian