Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxendagis deluxe

Vakna med ett leende,Friheten är här!
Arbetslösas mardröm över!
Har varit inspärrad i ett vuxendagis deluxe.
Eliten äter sig feta på min magra kropp.
Mitt enda värde existera i en plånbok.
Min enda utväg är protest i blod.
Släck min glädje med ett jobb och en klädkod.
Betala skatt till orelevanta kommun projekt
så högskolebarnen kan komma in i ekorrehjulet .
Era utbildningar är en illusion och samhället glider sakta tillbaka till nomadernas herravälde och åter igen får oduglingarna en mening.




Fri vers av sumerian
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-30 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sumerian
sumerian