Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens intåg

 

 

 

Morgonen ringde 
på idag 
Klädd i shorts och 
träningsskor

På T-shirten stod det
Träna mera

Under vägen till parken 
rabblade han träningsråd
och diettips

När vi kom fram till
bryggan vid kanalen 
dränkte jag honom

Vädret blev genast 
mulet och jag gick 
glädjestrålande hem 
Drack en stor whiskey 
och puffade på en 
fet cigarr

Morgonen ringer inte 
på fler gånger

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 344 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2019-06-10 14:51

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande!
2019-06-12

  Bodingen VIP
Bästa hittills!
2019-06-11

    mmh
Du kanske trivs bättre med kvällen ;)
2019-06-11

  Respons VIP
I den svåra kampen med sig själv får man glädja sig över de få Pyrrhus-segrar man kan vinna...
2019-06-10

  KattenKin VIP
*asg* Alltså, jag skrattar så jag kommer att bli vräkt, så j@^/a bra skrivet.
2019-06-10

    ej medlem längre
Helt klar favorit!!
2019-06-10

    ej medlem längre
Bäst!!
2019-06-10

  Hedvig Berg
Helt underbar!
2019-06-10

  Kungskobran VIP
Härlig humor en av dina bästa.

2019-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Du bjöd på ett gott skratt!
2019-06-10

  Staffan Nilsson

Strålande!

2019-06-10

  ULJO
Härligt sätt att hantera motionsdjävulen när han slår till.
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet - men du, jag tror den morgonen inte sagt sitt sista ord än, haha - den kommer åter, va så säker!
2019-06-10

  Öknens Ros VIP
Den håller än idag.
2019-06-10

    Betzy
Rak humor i diktformat! I like!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten