Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattregn

Regnet smattrar hårt mot rutan
Knytnävar som slår
Ekar som min smärta
Mot det iskalla glaset
Himlen gråter
Som om vi vore systrar
Och kände varandras ångest
Varandras sår

Jag drar flera djupa andetag
Precis som vinden
Som andas i mitt öra
Tungt och ledsamt
Vill inte andas mer




Fri vers av Lithia
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-06-26 01:51



Bookmark and Share


  Nattis83
Bra skrivet, känsloladdat och en text man kan relatera till, bra gjort /Natalie
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia