Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig hybris


En tryckvåg
av, av
av sex
en tsunami, lust
jordskalv, orgasmer, tusen
explosioner av splitter
utbrott av lava, läppar som bränner
tromber av stön
missljud och eufonier

Jag är en naturkraft av sexuell kraft,
en superförmåga

Ni som tror att jag har hybris
har inte
träffat
mig




Fri vers av mögel
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-10 23:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härligt tryck i den texten!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mögel