Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

landgränser

var går landgränserna över din kropp
vilka bergskedjor får jag bestiga
vilka dalar får jag vila i
vilka åar får jag vada ut i
ta några simtag
stå på händer under ytan
vart leder kanalerna över dina armar
vilken hudyta lovar vackrast gryning
får jag bosätta mig i ditt bröst,
krypa till ro inuti ditt hjärta
och vakna i dina tankar
varje morgon




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-11 12:26



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Fint skrivet!
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver