Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nitton. Avslag.

Så var det klart.

Jag tror att jag visste det hela tiden.

visst fan
gjorde jag det.

hans röst
det tillkämpade tordönet
rynkorna rynkades i pannan
han lutade sig framåt
i beige, skitful tröja

Markerade revir.
Vem Som Bestämmer.
Auktoriteten
på bygget.

Gubbjävel.
ta ditt jävla arbetsledarkneg och stick upp det.

jag har hört på stan
att det finns hemorrojder där inne.

Rätt åt dig.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-11 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån