Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått mörker

Han stod där vid vattnet

Mitt i sommarnatten

Ljuset blått och blekt på väg att vakna

 

Tillit var inte hans styrka

 

Hon låg på botten

Utan att vakna

Värmen fanns inte längre i hennes ögon

 

Han hade sett på henne

Visste inom sig att han var förlorad

Både i henne men också sig själv

 

Det sista han tänkte var

Det finns ondska i din närhet

Allt annat är överlevnad

 

Det blekblåa ljuset

Övergick till mörker

 

Trots solens strålar över horisonten




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-11 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ