Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR bor du?

Hej, lille svensk! Var bor du?

  • I Stora Olidligheten.

  • Aha, det är där du hör hemma?

  • Nää, BOR där, sa jag.

  • Jaha, men ...?

  • Hemskt!.

  • Hemskt, rentav?

  • Antalet psyksjuka barn, unga å vuxna, växer exponentiellt - i takt med ekonomisk tillväxt.

  • Vaaa? Men då … då, hjälp då?

  • Aaa, dom översvämmar sjukhusen redan, så … individuell Hemhjälp.

  • Å det hjälper

  • Lagas vattenläcka av att med skurtrasa torka golv?

  • Nää … hur laga då?

  • Byte livsstil, till lydnad under Högsta Domstolen!

  • Högsta Domstolen, men är den inte högst inom systemet`?

  • Högsta Domstolens LAG = Naturens!

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-06-11 19:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skulle du hellre bo i Jemen?
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same