Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bön


Välsigna


Välsigna alla barn
och ungdomar
som går in i framtiden

Håll din hand över dem

Ta hand om dem på ett sätt
som inte vi kan

Var rädd om dem

Vårda dem som vore de av glas

Ge dem förutsättningar
till ett bra liv

Låt deras liv bli de bästa

Ingjut hopp och glädje
i deras ådror

Låt nyfikenheten få sporra dem
att undersöka livet

och finna tillvaron meningsfull

Låt dem få känna sig älskade
och behövda

Det ber jag dig Gud

Amen






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-13 09:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vacker bön ...
2019-07-15

    ej medlem längre
Kärleksfullt och vackert skrivet!
2019-06-15

  juliaparkas17
Fint!
2019-06-14

  ULJO
Fin välsignelse till det bästa vi har. Barnen, vår framtid
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP