Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inifrån

 

med i näven själens skira håv
skör som en frostblomma
följer jag nyfunnen viljegnista
djupare in i min inre rymd
fångar i håven osynliga ögonblick
de som fria
gör verkligheten lika ogripbar
som vattnets glittrande glans

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same