Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudagåvan, vår ENDA LIVBOJ

Skapad av Högsta Makten    Dess hand och anda

i osynligt flor    drömmarnas väv

så ömtålig    känslig    som sus i säv

vår molnboll     vår jord    ser vi vandra

Ensam    levande i Alltet    rullar

vår Gudagåva i evighet

Doftar Rosorna    Syns liljekullar

hörs fåglasånger    Åh, vi ser   vi hör    vi vet

Vi    vet att väven    den sagotunna

är glädjeskimrande    Noga lagd

i himmelsfärger    av änglaspunna 

gemenskapstrådar vävd   Gudabregd

Ett underverk    är vår    gudagåva

en vacker    levande    blå planet

En pulserande    livuppehållande    Livboj    där ljusår håva

DÖD    Evig tystnad            INTIGHET         

 

 

  




Fri vers (Fri form) av S-E Forslin/same
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Räddningen finns i korset och försoningsblodet. Inte i planeten.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same