Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När drömmar dött

Han satt bredvid döden

Men tåren var full av liv

 

Hur förklarar man det

För ett barn

som aldrig

Suttit bredvid döden




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ